top of page

Logo in een dag voor een vast bedrag

De laatste tijd krijg ik steeds vaker de vraag of ik voor een starter, start-up of zzp’er een logo kan ontwerpen. Nu doe ik al enkele jaren ‘Concept in een dag voor een vast bedrag’ voor bedrijven. Daarom nu dan ook speciaal voor hen: ‘Logo in een dag voor een vast bedrag‘! Omdat ik zelf jaren geleden ook voor mezelf ben begonnen, begrijp ik als geen ander dat je in het begin niet teveel geld wilt uitgeven.

 

Toch is het belangrijk dat je jezelf goed neerzet. Een eigen identiteit is van groot belang en kan mede je succes bepalen. Door mijn jarenlange ervaring als Art Director in de reclame weet ik snel te schakelen en ook snel voor jou een goed passend logo te ontwerpen.

 

Logo voorbeelden

In een kennismakingsgesprek vertel jij mij wat je wensen zijn. Je kan mij voorbeelden laten zien om je gedachten, ideeen te verduidelijken. Ik krijg dan een goed beeld van wat je wilt. Wees gerust ‘Logo in een dag’ kan alleen slagen als wij met elkaar een klik hebben. Je kan er na het gesprek alsnog vanaf zien. 

Liggen we op 1 lijn, dan plannen we een datum dat ik voor je aan de slag ga. Die dag start ik om 8.30 en rond 12.00 - 12.30 stuur ik je de voorstellen. Onze hotline voor de dag is de telefoon en mail. Zorg die dag dat je goed bereikbaar bent. Hoe sneller jij reageert hoe sneller ik weer verder kan met het finalizen van jouw voorkeur. Want rond 17.00 ontvang jij van mij een definitief logo bestand waarmee jij verder kunt. De kosten voor ‘Logo in een dag’ zijn €750 excl BTW.

Heb je vragen of wil je een Logo-in-één-dag sessie boeken?

Stuur een mail naar  jeroen@snoostorm.nl of bel 06 224 979 85 (Jeroen de Snoo).

bottom of page