Logo in een dag voor een klein bedrag 

Speciaal voor starters, start-ups en zzp'ers: een logo in één dag voor een klein bedrag. Want uit eigen ervaring weet ik dat wanneer je voor jezelf begint er heel veel op je afkomt. En doordat je niet direct inkomsten hebt, geef je liever niet teveel uit voor het maken van een logo. Logisch!

 

Met een uniek logo laat je zien wie je bent en het bepaalt de uitstraling van je bedrijf. Dit kan mede je succes bepalen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik in één dag een goed en passend logo voor jou te ontwikkelen waarmee je verder kunt.

 

Logo voorbeelden

Voordat ik voor je aan de slag ga; spreken we eerst af of drinken we de koffie online. We nemen een uur de tijd waarin jij mij vertelt en eventueel laat zien wat je graag wilt. Na dat uur heb ik een goed beeld van je wensen en plannen we samen een datum voor de dag dat ik voor je aan het werk ga. Dit gesprek is gratis.

Hoe ziet de dag dat ik voor je aan de slag ga er uit? Om 9 uur start ik met ontwerpen. We spreken af dat je de hele dag via WhatsApp en mail bereikbaar bent. Onze hotlines voor de dag. Aan het eind van de ochtend, of aan het begin van de middag, stuur ik je de voorstellen waaruit je kunt kiezen. Daarna pas ik jouw gekozen voorstel aan met jouw eventuele aanpassingen. De rest van de dag staat daarvoor gepland. Hoe sneller jij kiest en reageert, hoe meer werk ik voor je kan doen. Zo blijft er misschien nog tijd over om een visitekaartje te ontwerpen. Einde dag, om 17 uur, ik stuur je een pakketje met alle bestanden - zodat je aan de slag kunt met je nieuwe logo - en de factuur. Logo-in-één-dag is ervoor een vast bedrag van €750,- (excl. BTW)

Heb je vragen of wil je een Logo-in-één-dag sessie boeken?

Stuur een mail naar  jeroen@snoostorm.nl of bel 06 224 979 85 (Jeroen de Snoo).

© 2020 Snoostorm. All rights reserved.